Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Lappian Kauneusmessut kutsuvat alan ammattilaiset Kemiin 25.1.2013

Ammattiopisto Lappian Hyvinvointiala järjestää 4. Kauneusmessut tammikuussaAmmattiopisto Lappian Hyvinvointiala järjestää 25.1.2013 klo 9 - 17 jo neljännet Kauneusmessut alan yrittäjille ja ammattilaisille Kemissä. Messuille on ilmoittautunut näytteilleasettajiksi yli 30 kauneudenhoitoalan eri alojen toimijaa.

Kauneusmessut on lunastanut paikkansa Pohjois-Suomen kauneudenhoitoalan ammattilaisten vuosittaisena tapahtumana. Tänä vuonna tapahtumalla on valtakunnallista vetovoimaa, sillä SKY:n (Suomen Kosmetologien Yhdistyksen) 75. juhlavuoden tapahtumat käynnistyvät Kemistä. Yhdistyksen jäsenten valtakunnalliset virkistyspäivät järjestetään Kemissä Kauneusmessujen jatkoksi viikonloppuna 25.- 27.1.2013. Kauneusmessuille on ilmoittautunut lähes 250 messuvierasta.

Messujen teemana on - Kauneudenhoitoalan tuote- ja palvelumyynnin vauhdittaminen.  "Kauneusmessujen ohjelma on laadittu viime vuoden messujen palautekyselyn pohjalta. Rakennamme alan ammattilaisille heidän tarpeistaan ja toiveistaan lähtevän tapahtuman. Teemaamme liittyen olemme saaneet ohjelmaan kiinnostavat aiheet ja luennoitsijat", kertoo Susanna Kouri kauneudenhoitoalan koulutusohjelmavastaava messupäivän aiheista. Raaka-ainetietoudesta luennoi SKY-Cidesco-kosmetologi, estenomi Jaana Mäkinen. Markkinoinnin ideoita ja tehokeinoja otsikolla Uskallatko innostua myynnistä? esittelee luennossaan Auli Lukkarila, diplomi-kosmetologi, MBA, Beauty Spot Oy:n toimitusjohtaja. Meikkausvinkkejä antaa Riitta Vaara, Makeup House Oy:stä.

Kauneusmessut – mahdollisuus tutustua oppilaitoksen toimintaan

Ammattiopisto Lappian Meripuistokadun kauneudenhoitoalan hoito- ja opetustilat toimivat jälleen messuosastoina. Oppilaitoksen tilat on rakennettu kauneudenhoitoalan tarpeisiin ja ne muuntuvat hyvin messujen tilatarpeisiin. Opetushenkilöstö- ja opiskelijat esittelevät ajanmukaisia oppimisympäristöjä alan ammattilaisille ja opiskelijoille. "Tänä vuonna messuvieraiksi saapuu  lähes sata kauneudenhoitoalan opiskelijaa Pohjois-Suomen muista alan oppilaitoksista – Lapin, Nivalan ja Oulun seudun ammattiopistoista", Susanna Kouri kertoo.

Lisätietoja
Kauneudenhoitoalan koulutusohjelmavastaava Susanna Kouri
puh. 040 510 4137


Posted: 23.01.2013 11:04 by Komedo.fi #143
Komedo.fi hahmo
Jos olet menossa messuille ja pystyt kirjoittamaan tapahtumasta muutaman lauseen sekä ottamaan pari kuvaa, niin ota yhteyttä sähköpostitse Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen osoitteeseen.
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Lappian Kauneusmessut kutsuvat alan ammattilaiset Kemiin 25.1.2013