Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ruiskurusketuksen maailmanennätystä yritetään helmikuussa

 

Ruiskurusketuksen maailmanennätystä yritetään helmikuussaIso-Britannian suurimmilla kauneusalan ammattilaismessuilla yritetään tehdä uusi Guinnessin maailmanennätys samanaikaisessa ruiskurusketuksessa.

Kaikki johtavat ruiskurusketustuotemerkit ovat jo lupautuneet osallistua Professional Beauty messuilla ennätysyritykseen, jonka onnistumiseen tarvitaan vähintään kolmesataa ruiskurusketusparia.

Professional Beautyn järjestäjät peräänkuuluttavatkin messuvieraita osallistumaan uuden maailmanennätyksen luomiseen. Ennätysyritykseen voivat osallistua kaikki ennakkoilmoittautuneet yli 16-vuotiaat messuvieraat. Rusketettavaksi haluavien tulee tuoda mukanaan omat ruiskurusketuksen aikana pidettävät vaatteet (bikinit/shortsit) sekä pyyhe. Ruiskurusketuslaitteistoa käyttävän henkilön taasen on tuotava oma pop-up teltta, ruiskurusketuslaite sekä -ainetta vähintään yhtä ruiskutuskertaa varten. Kaikki osallistujat palkitaan teostaan sertifikaatilla, jonka voi sitten laittaa vaikka oman hoitolan seinälle asiakkaiden ihmeteltäväksi.

Ennätysyrityksellä tuetaan Wellbeing of Women hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa, joten kaikilta osallistujilta vaaditaan lisäksi viiden punnan minimilahjoitus.

Guinness World Record - Simultaneous Spray Tans maailmanennätysyritys

  • Paikka: Professional Beauty, Lontoon ExCel -messukeskus
  • Aika: Maanantaina 25. helmikuuta 2013
  • Ilmoittautumisen vahvistaminen: klo 11:00
  • Ennätysyritys: klo 12:00 - 13:00

Wellbeing of Woman hyväntekeväisyysjärjestö on omistautunut parantamaan naisten ja vauvojen terveyttä Iso-Britanniassa. Vuonna 1964 perustettu järjestö tukee vuosittain merkittävillä summilla erilaisia tutkimushankkeita ja jakaa varoja erikoislääkäreiden ja kätilöiden kouluttamiseen.

Ilmoittaudu mukaan ennätysyritykseen täyttämällä Professional Beautyn sivuilta löytyvä kaavake.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Ruiskurusketuksen maailmanennätystä yritetään helmikuussa