Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kauneusmessut käyntiin Messukeskuksessa

Kauneusmessujen yli 120 näytteilleasettajaa tuo 19. -21.10. Helsingin Messukeskukseen kasvojen-, ihon-, hiusten- ja vartalonhoidon uusimmat tuotteet ja palvelut. Tapahtuman ohjelmaan kuuluvat mm. maskeerauksen ja body paintingin SM-kisat, hiusmuotinäytökset sekä Beauty Point -lavan esitykset ja tietoiskut kauneuden trendeistä. Kauneusmessujen kanssa samaan aikaan järjestettävät Terveys-, Muoti- ja Gold Silver Watch -messut muodostavat yhdessä lähes 10 000 m²:n tapahtumakokonaisuuden, joka täyttää Messukeskuksen kuusi hallia.

Uutuutena messuilla on tänä vuonna Pro Luonnonkosmetiikka ry:n oma alue, jossa esittäytyvät yhdistyksen jäsenyritykset. Luonnonkosmetiikka-alueella tarjoillaan tietoa muun muassa luonnonmukaisista meikeistä, kielletyistä aineista sekä ekologisista ja sertifioiduista tuotteista. Alueella on myös mahdollista keskustella alan asiantuntijoiden kanssa luonnonmukaisista valinnoista.

Hemmotteluhetken messuilla tarjoaa kosmetologiopiskelijoiden kauneushoitola, jossa hoidoista nauttimisen lomassa voi vaikkapa kysyä vinkkejä oman ihon hoitamiseen asiantuntijoilta ja kosmetologeilta. Hoitoja tekevät SKY-Opiston opiskelijat, hoitolassa esittäytyvät lisäksi Suomen Kosmetologien Yhdistys ry sekä Suomen CIDESCO ry. 

Hiusmuotiin ja hiustenhoitoon keskittyy Kauneusmessujen teema-alue Nordic Hair, ja siellä järjestetään myös hiusalan ammattilaisten osaamista esittelevä Nordic Hair Cup. Messujen ajan alueella voi tutustua hiustenhoidon ajankohtaisiin tuotteisiin ja suuntauksiin. Näytöslavalla puolestaan nähdään hiusmuotinäytöksiä kaikkina messupäivinä.

I Love Me 2012 -messutapahtuma

Kauneusmessuilla useita näyttäviä kilpailuja

Kauneusmessuilla järjestetään useita kilpailuja viikonlopun aikana, muun muassa maskeerauksen ja body paintingin SM-kisat. Lauantaina järjestettävässä Body painting -kisassa teemana on ”Avaruus”, ja kilpailu on avoin kaikille halukkaille osallistujille sekä Suomesta että ulkomailta. Maskeerauksen SM-kilpailut järjestetään puolestaan oppilas- ja ammattilaissarjoissa sunnuntaina. Oppilassarjan aiheena on ”Prinsessa” ja ammattilaissarjan ”CSI”. Body paintingin ja maskeerauksen SM-kilpailut järjestää Kauneusmessuilla Suomen maskeeraajat ry. Maskeerauksen ohella viikonloppuna kilpaillaan myös The 3rd Global Nail Cup Finland - kisassa, jonka järjestää GNC ry.

Ammattilaisille perjantaina oma tapahtuma

Yleisötapahtuman rinnalla avautuu kauneusalan ammattilaisille oma Professional Beauty -tapahtuma, joka on avoinna perjantaina. Ammattilaisille on järjestetty tapahtumassa myös oma luentosarja. Ammattilaisten ohella myös toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan luentoja Professional Beauty -alueelle perjantaina klo 11–18. 

www.iloveme.fi / www.facebook.com/iloveme.fi

I love me -kokonaisuuden ohjelmalehti: www.iloveme.fi/ohjelmalehti2012

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Kauneusmessut käyntiin Messukeskuksessa