Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Pohjoismaiset luontaismessut avaavat ovensa ensi kertaa

Natural Products Scandinavia luontaismessut avaavat ovensa ensi kertaa 14.10.2012Pohjoismainen messutarjonta saa uuden ison tapahtuman kun luonnonmukaisen kauneudenhoidon, terveellisten elämäntapojen, ravitsemuksen ja itsehoidon yritysmessut Natural Products Scandinavia avaavat ovensa ensi kertaa sunnuntana 14.10.

Messut tuovat ensimmäistä kertaa koolle luonnonmukaisen kauneudenhoidon, elämäntavan, terveyden ja ravitsemuksen alojen ostajat. Messut ovat erinomainen vierailukohde niille kauneudenhoitoalan ostajille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan laadultaan kaikkein parhaita luonnonmukaisia ja orgaanisia tuotteita, reilun kaupan ja muita esteettisiä tuotteita sekä herkälle iholle ja allergisille sopivia ihon-, kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Pohjoismaat ovat tunnettuja koko maailmassa sitoutumisestaan terveisiin elämäntapoihin ja tapahtuma tarjoaakin vertaansa vailla olevan näyteikkunan uusimmille tuoteinnovaatioille kaikista pohjoisen alueen maista, samoin kuin kaikkein parhaimmille tuotteille ympäri maailmaa.

Natural Products Scandinavia on tarkoitettu luonnonmukaisen kauneudenhoidon ja henkilökohtaisen hygienian alan sitoutuneille ostajille. Näyttely esittelee tavarantoimittajia suurista luonnomukaisen kauneudenhoidon brändeistä pieniiin start up -yrityksiin ja tarjoaa näyteikkunan seuraavaksi uraa uurtaville kauneudenhoitotuotteille.

Messut ovat jaettu neljään eri osa-alueeseen:

  • Terveys ja ravitsemus
  • Luonnollinen kauneus
  • Luonnomukainen elämäntapa
  • Terveysruoka

Messut järjestetään Ruotsin Malmössä 14. - 15.10.2012

Lisätietoa: Natural Products Scandinavia

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Pohjoismaiset luontaismessut avaavat ovensa ensi kertaa