Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kosmetiikasta allergiaa?

Kosmetiikasta allergiaa?Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry järjestää Päivi Kousan luennon kosmetiikasta ja sen turvallisuudesta 3.10.

Mietityttääkö ripsienpidennysten ja rakennekynsien liimojen turvallisuus? Entä tatuointien ja hiusvärien vaikutukset? Odottavat ja nuoret äidit miettivät onko ko. aineilla vaikutusta lapsiin. Millaisia iho-oireita esiintyy ja mitkä ovat yleisimmät allergisoivat aineet? Mitä voisi ottaa huomioon jotta voisi edelleen värjätä hiuksia ja käyttää rakennekynsiä, haluammehan näyttää hyvältä? Vähän avataan markkinoinnissa käytettäviä väitteitä - totta vai tarua?

Yleisöluento järjestetään keskiviikkona 3.10 klo 18-19 Lahden kaupunginkirjastossa osoitteessa Kirkkokatu 31. Luennoitsijana toimii kosmetiikka-asiantuntija Päivi Kousa. Luennolle on vapaa pääsy.

Lähde: Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistys ry

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Kosmetiikasta allergiaa?