Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kosmetologiyrittäjille suunnattu liiketalouden perustutkintokoulutus

Kosmetologiyrittäjille suunnattu liiketalouden perustutkintokoulutusIlmoittautuminen kosmetologiyrittäjille suunnattuun liiketalouden perustutkintoon tähtäävään koulutukseen Oulussa on käynnissä. Vastaava koulutus on alkamassa Helsingissä tammikuussa 2013.

Kosmetologikoulutus nykyisellään pitää sisällään yrittäjyyteen keskittyviä opintoja, mutta koska kyseessä on ammattiin valmistava peruskoulutus, ei kaikkia liiketoiminnan perusteita koulutuksen aikana joko voida käydä läpi ollenkaan tai ne käydään läpi vain kevyesti. Suomen Kosmetologien Yhdistys sekä Markkinointi-instituutti ovatkin nyt yhteistyönä toteuttamassa kosmetologiyrittäjille suunnattua koulutusohjelmaa, jonka tavoitteena on suorittaa Liiketalouden perustutkinto, merkonomi. Koulutukseen on lisätty osioita Yrittäjän ammattitutkinnosta. Koulutus on tarkoitettu Kosmetologi-yrittäjille, jotka ovat Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäseniä.

Suomen Kosmetologien Yhdistykselle räätälöidyssä merkonomi-yrittäjäkoulutuksessa pureudutaan syvälle yrityksen liiketoimintaan ja sen tuloksen kehittämiseen mm. talouden hallinnan kautta. Tutkintoon johtava koulutus sisältää lisäksi myyntiin, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoihin sekä markkinointiin liittyviä opintoja, lisäksi opitaan kieliä ja IT-taitoja. Opinnoissa asioita lähestytään juuri kosmetologi-yrittäjän näkökulmasta.

Opiskelu toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona omalla työpaikalla asiakaspalvelu- ja myyntityötä tehden. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön työtehtävissä. Oppimista täydennetään Markkinointi-instituutissa toteutettavilla koulutuspäivillä sekä verkkoopiskelulla. Kaikki koulutuspäivien harjoitukset sekä etätehtävät liittyvät oman yrityksesi toimintaan.

Alkamisajankohta: 16.10.2012, Oulu
Ilmoittautuminen: 1.10.2012 mennessä
Kesto: 18 kuukautta
Tutkintomaksu: 58 euroa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, kosmetologiyrittäjille

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Kosmetologiyrittäjille suunnattu liiketalouden perustutkintokoulutus