Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Maskeerauksen SM-kisainfot luettavissa

Suomen maskeeraajat ry:n järjestämät maskeerauksen SM-kilpailut tulevat taas! Kilpailut pidetään jälleen Kauneusmessujen yhteydessä Helsingin messukeskuksessa.

Tämän vuoden body painting -sarjan aiheena on loputon, salaperäinen "AVARUUS”. Kisasarjaan voi osallistua yksin tai maksimissaan kahden hengen ryhmässä ja se järjestetään lauantaina 20.10.2012. Body painting -sarja on avoin kaikille halukkaille osallistujille!

Maskeerauskisassa sunnuntaina 21.10.2012 on kaksi sarjaa; oppilaille ja ammattilaisille molemmille omansa. Oppilassarjan aiheena on tänä vuonna kaunis, arvokas "Prinsessa" ja ammattilaiset kisaavat hurjan ja paljastavan "CSI" -aiheen parissa. Vain mielikuvitus on rajana! Ammattilaissarjan SM-voittaja pääsee kilpailumatkalle Düsseldorfiin! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.9.2012.

Lisätiedot kilpailusarjoista, säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät Suomen Maskeeraajat ry:n nettisivuilta.

Tervetuloa kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan!

Yhteistyössä: Suomen Messut - Kauneus 2012

Lähde: Suomen Maskeerajat ry

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Maskeerauksen SM-kisainfot luettavissa