Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

EH-Importin seminaari tulossa syyskuussa

EH-Import Finland Oy järjestää kaksipäiväisen seminaarin syyskuussa, Helsingissä sijaitsevan Hyvinvointikeskus Fressi Clubhousen tiloissa.

Seminaari pitää sisällään mm. Eila Hellgrénin oman tuotesarjan esittelyn, luentoja kehon sisäisestä ja ulkoisesta hoidosta sekä MiniLift luennon ja demonstraation myös Algologie kasvohoidosta. Syksyn aikana EH-Import Finland Oy järjestää lukuisia muitakin koulutuspäiviä ja näistä tulee tarkempi tieto Komedon tapahtumakalenteriin lähiaikoina. Syyskuun ensimmäisen seminaarin tarkemmat tiedot löydät täältä.

EH-Import Finland OyEH-Import Finland Oy:n perusta luotiin jo 1980-luvun alussa, kun kauneudenhoito- ja hyvinvointialan tuotesarjoja tuotiin maahan osana hoitolatoimintaa. Omaksi maahantuontiyrityksekseen EH-Import Finland Oy eriytettiin vuonna 1992. Liikeideansa mukaisesti EH-Import Finland Oy maahantuo ja markkinoi kauneudenhoitoalan tuotteita ja tarvikkeita.

Edustettuna olevat tuotesarjat on valittu yhteistyössä kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun ihoterapeutti Eila Hellgrenin kanssa, joka on tarjonnut asiakkailleen kokonaisvaltaista ihon- ja kauneudenhoitoa Suomessa jo 50 vuoden ajan. Jokainen tuotesarja on käynyt läpi pitkäaikaisia kliinisiä kokeita omissa ihonhoitoklinikoissa, jotta tuotteiden toimivuudesta on saatu varmuus jo ennen valikoimavalintaa.

EH-Import Finland Oy:n maahantuomia tuotesarjoja jälleenmyydään apteekeissa, luontaistuotekaupoissa ja -hoitoloissa sekä kauneus- ja Day Spa-hoitoloissa. Yhteistä tuotesarjoille on luonnonmukaisuus sekä yksinkertaisuuus.

Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa http://www.eh-import.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit EH-Importin seminaari tulossa syyskuussa