Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Beyond Beauty Arabia 2013 messut

Beyond Beauty Arabia logoMikäli vielä mietit seuraavan talven lomamatkan kohdetta niin yksi varteen otettava vaihtoehto voisi olla Abu Dhabi tammi- ja helmikuun taitteessa.

Informa Exhibitions on julkistanut järjestävänsä uuden kauneudenhoitoalan tapahtuman tammikuussa 2013 Abu Dhabissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Beyond Beauty Arabia tapahtuma tullaan järjestämään Informan parhaiten tunnettuutta saaneiden tapahtuman, The Bride Show Abu Dhabi häämessujen rinnalla.  Beayon Beauty tapahtumassa tulee olemaan esillä lukuisia näytteilleasettajia ympäri maailman niin meikkauksen, ihonhoidon, kynsien, hajusteiden kuin spa sektorinkin osalta esittelemässä viimeisimpiä trendejä ja parhaiksi havaittuja menetelmiä.

Beyond Beauty ei ole mikään uusi tuttavuus maailman kauneudenhoitoalan tapahtumissa, sillä samaisella nimellä järjestettävät Beyond Beauty messut Pariisissa viettivät taannoin kymmenettä tapahtumavuottaan ja itse järjestävä organisaatio Informa Group on ollut mahdollistamassa tapahtumia jo 1970 luvulla. Informa työllistää nykyään jopa 8.000 henkeä yli 150 toimipisteessä noin 40 maassa. Vuosittain yhtiön tuottaa reilut 75.000 julkaisua sekä järjestää noin 135 tapahtumaa.

Beyond Beauty Arabia messut järjestetään keskiviikosta 30.1. - lauantaihin 2.2.2013 Abu Dhabin National Exhibition Centressä. Jos siis talviloman suunnitelmat ovat vielä auki, niin suunnatkaapa tuonne, sillä tiedossa on varmasti erittäin näyttävä tapahtuma. Lisätietoa löytyy osoitteesta beyondbeautyarabia.com

 

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Beyond Beauty Arabia 2013 messut