Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Body paintingin SM-kisojen teemana avaruus

Body paintingin SM-kisojen teemana avaruusMaskeerauksen SM-kilpailujen body painting -sarjassa lennetään ensi syksynä kauas avaruuteen ja inspiroidutaan maapallon ulkopuolisesta todellisuudesta. Kilpailu järjestetään lauantaina 20.10. Helsingin Messukeskuksessa osana Kauneusmessujen (I Love Me 2012 -messutapahtuma) ohjelmaa.

Body painting -kilpailu on avoin kaikille halukkaille osallistujille sekä Suomesta että ulkomailta. Kisasarjaan voi osallistua yksin tai kahden hengen tiiminä.

Body painting on vartalon maskeerausta ja koristelua. Vartalomaalarit ovat taiteilijoita, joiden työvälineinä ovat maalit, meikit, siveltimet, sienet, telat ja kynäruiskut. Apuna käytetään sabluunoita ja usein myös koruja, vaatteita, sulkia, pitsejä ja paljetteja. Iholle voidaan maalata mitä vain: hahmoja, koruja, vaatteita tai abstraktia taidetta.

Body paintingin lisäksi Kauneusmessuilla järjestetään myös maskeerauksen SM-kilpailut oppilas- ja ammattilaissarjoissa sunnuntaina 21.10. Oppilassarjassa teemana on "prinsessa", ammattilaissarjassa puolestaan "CSI". Body paintingin ja maskeerauksen SM-kilpailut järjestää Kauneusmessuilla Suomen maskeeraajat ry.

Kauneusmessut järjestetään 19. - 21.10.2012 Helsingin Messukeskuksessa yhdessä Muoti- ja Terveysmessujen sekä Nordic Hair ja Gold Silver Watch -messujen kanssa. Tapahtumat muodostavat yhdessä I love me -kokonaisuuden, jonka keskeisiä teemoja ovat tyyli, hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Messujen koko ohjelma julkistetaan elokuussa. www.iloveme.fi

Lisätietoja maskeerauksen ja body paintingin SM-kilpailuista:
Suomen maskeeraajat ry, Heidi Kjellman, p. 0400 849 573, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , www.suomenmaskeeraajat.com

Lisätietoja Kauneusmessuista:
Suomen Messut, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Tarkemmat tiedot koko tapahtumasta löydät Komedo.fi tapahtumakalenterista.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Body paintingin SM-kisojen teemana avaruus