Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Royal Pink demopäivät Rovaniemellä ja Kuopiossa

Royal Pink Oy järjestää kaksi demopäivääTamperelainen, erityisesti kynsipuolen valikoimistaan tunnettu kauneusalan maahantuojayritys Royal Pink Oy järjestää maksuttoman demopäivän Rovaniemellä ja Kuopiossa.

 

"Beauty Brunch by Mariela Sarkima" tapahtuman pääyhteistyökumppanina Cailap

Cailap pääyhteistyökumppanina "Beauty Brunch by Mariela Sarkima" tapahtumassaMariela Sarkima järjestää tämän viikon lauantaina jo toista kertaa Beauty Brunch -kauneustapahtuman Design Hotel Klaus K:ssa.

 

Maskeerauksen mestaruudet ratkottu

Berit-Anne Juuso ja oppilassarjan Suomen mestaruus (Markku Järvenpää / Pixelglamour)Maskeerauksen ammattilais- ja oppilassarjojen Suomen mestaruudet ovat selvillä.

 

Body painting mestaruus Vantaalle

Body painting mestaruus Vantaalle (Markku Järvenpää / Pixelglamour)Body paintingin Suomen mestaruus meni tällä kertaa Vantaalle lähes kolmenkymmenen pisteen erolla.

 

Katriina Nevalainen teki historiaa ripsissä

Kuva: Rakennekynsialan & Ripsimuotoilijoiden kilpailut (Facebook)Järjestyksessään ensimmäiset ripsienpidennysten suomenmestaruuskilpailut järjestettiin Kauneusmessujen yhteydessä.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit