Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Kosmetologi Helsinki

Kosmetologi Helsinki 29.11.2012 11:41 #1

  • MediExtra
  • MediExtra hahmo
  • POISSA
  • Uusi palstalla
  • Viestejä: 1
Kosmetologi, MediExtra Oy, Helsinki

Haemme ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kosmetologeja Pääkaupunkiseudulle. Voit valita sinulle parhaiten sopivat työajat, työtehtävät ja alueet joilla toimit. Olemme työpaikka, jossa työpanostasi arvostetaan!

Tehtävä edellyttää kosmetologin koulutusta ja asiakaspalvelutaitoa. Työtehtävät koostuvat kosmetologin monipuolisista työtehtävistä, hoidoista ja asiakaspalvelusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Tunnemme asiakkaidemme ja henkilöstömme tarpeet ja toiveet kokemuksemme kautta, ja pyrimme vastaamaan niihin MediExtran monipuolisen osaamisen avulla. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta muun muassa tarjoamalla varsin kilpailukykyisen palkan sekä useita mielenkiintoisia työsuhde-etuja.

WWW-osoite www.mediextra.fi
Yhteystiedot Milla Peltola Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Puh: 044-7499374
Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika muu osa-aikatyö
Työn kesto sopimuksen mukaan
Haku päättyy 20.12.2012
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Sivu luotiin ajassa: 0.158 sekuntia