Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Oletko joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi?

Oletko joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi? 16.03.2012 11:41 #1

Olemme kaksi Turun AMK:n estenomiopiskelijaa. Teemme opinnäytetyönä tutkimusta seksuaalisesta häirinnästä kauneudenhoitoalalla. Oletko sinä kauneudenhoitoalan ammattilaisena tai opiskelijana joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi asiakkaan, työkaverin tai esimiehen taholta?

Kerro kokemuksistasi omasta näkökulmastasi. Kuinka olet häirinnän kokenut? Miten seksuaalinen häirintä on ilmennyt? Kenen taholta? Kuinka pitkään häirintää kesti ja puuttuiko esimies häirintään? Miten seksuaalinen häirintä vaikutti työmotivaatioosi ja omaan identiteettiisi? Voit kertoa tarinasi anonyymisti, mutta mainitse ikäsi, sukupuolesi ja työtehtäväsi. Suoria lainauksia kertomastasi voidaan käyttää opinäytetyössä, mutta mahdolliset paikka- tai henkilöllisyystiedot käsitellään luottamuksellisesti. Henkilöllisyytesi ei tule tunnistetuksi tarinoista. Voit kertoa tarinasi sähköpostiosoitteessa:

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Anita ja Arja

Hanna Vilkka kuvaa seksuaalista häirintää kirjassaan "Seksuaalinen häirintä” seuraavasti:

”Yleisin häirinnän muoto työpaikoilla on sanallinen ilmaisu, esimerkiksi härski vitsi ja kiusoittelu. Erityisen loukkaavana pidetään työntekijöiden kesken tai työntekijän ja asiakkaan välillä sellaisia heittoja tai koskettelua, jotka vaarantavat yksityisyyden, ovat tungettelevia tai kohdistuvat läheisesti oman sukupuolen edustajiin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi sanallinen solvaaminen, fyysinen koskettelu, läpsyttely, kähmintä, hipelöinti, puhuminen naisesta alentuvasti, seksuaalisuuteen liittyvien tuotteiden esillä pitäminen tai esittely ja seksuaalisävytteinen pyyntö. Nämä koetaan hankaliksi etenkin tilanteessa, jossa on välttämätöntä olla fyysisesti lähellä toista”. (Vilkka 2011, 37)
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.

Vs: Oletko joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi? 12.05.2012 11:13 #2

Mihinkä saakka tässä oli vastausaikaa?
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.161 sekuntia
You are here Forum Yleinen Avoin keskustelu Oletko joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi?