Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Helpotusta ajanvarausjärjestelmän valintaan

Helpotusta ajanvarausjärjestelmän valintaanAjanvarausjärjestelmä on yhä keskeisempi osa palveluyrittäjien sähköistä näkyvyyttä, mutta erilaisten järjestelmien vertailu on varsin haastavaa.

Melanooma yleistyy nopeasti

Kesäkuun alussa Helsingin Sanomissa oli paljon julkisuutta saanut uutinen melanooman nopeasta yleistymisestä. Uutinen, jonka mukaan jopa 1300 suomalaista sairastuu melanoomaan vuosittain, kirvoitti Karl Ludwig Oy:n Minna Heikkilän kirjoittamaan Komedolle artikkelin.

Tutkimus ikääntyvän ihon kosteutuksesta

London University of Arts ja Laurea ammattikorkeakoulu toteuttivat yhteistyössä tutkimuksen ikääntyvän ihon kosteutuksesta. London University of Arts ja Laurea ammattikorkeakoulu toteuttivat yhteistyössä tutkimuksen ikääntyvän ihon kosteutuksesta. Vastaavanlaista tutkimusta ei ole aikaisemmin tehty Laureassa, eikä sen lähtökohtana ollut kaupallinen sovellus.

Ystävänpäivä tulee - oletko valmis?

Markkinoinnin murusiaMarkkinoinnin murusia on Komedo.fissä joka kuukausi ilmestyvä kauneudenhoitoalan markkinointiin ja yrittäjyyteen pureutuva artikkelisarja. Tässä sarjan toisessa osassa käsitellään kuinka tärkeätä yrityksen menestymiselle on tulevan suunnittelu.

Uusi vuosi, uusi markkinointisuunnitelma

Markkinoinnin murusiaMarkkinoinnin murusia on Komedo.fissä joka kuukausi ilmestyvä kauneudenhoitoalan markkinointiin ja yrittäjyyteen pureutuva artikkelisarja. Tässä sarjan ensimmäisessä osassa käsitelläänkin kuinka tehdä vuodesta 2013 menestyksellinen niin sinulle kuin yrityksellesi.

Silikonit - sisällys ja sepustus

Silikonit - sisällys ja sepustusSilikonit! Kosmetiikkateollisuuden luoma kirosana, mutta kuitenkin hyvin hyvin yleisesti käytetty aineryhmä. Nykyisin esimerkiksi USA:ssa lanseerattavista uusista tuotteista keskimäärin joka toinen sisältää silikoneja.

Toisaalta purkit ja mainostekstit julistavat silikonittomuutta. Samalta valmistajalta löytyy usein sarjat silikoneilla ja ilman. Kaksinaismoralismia? Ehkä.

Ripsienpidennysliimat syynissä

Ripsiliimat (Kuva: lashoutpro.com)Ripsiliimat eivät ole samaa tavaraa kuin pikaliimat - vai ovatko sittenkin?

Vitamiineilla on väliä

Vitamiineilla on väliä

Kosmetiikassa käytettävä A-vitamiinin alkoholimuoto retinoli on jälleen noussut julkisuuteen ryppyjä ja aurinkovaurioita korjaavana ja estävänä ihmeaineena, vaikka asia on ollut tunnettu jo 50-luvulta lähtien.

Säilöntäaineettomuus on usein termeillä kikkailua

Säilöntäaineettomuus tuotteessa on hieman kyseenalainen ja harhaanjohtava asia. Mikään kosmeettinen tuote ei kestä purkissaan ilman säilömistä.

Säilöntäaineista yleisesti

Säilöntäaineista yleisesti.Kaikkia tuotteita ei tarvitse säilöä, ainakaan yhtä hyvin kuin toisia. Mistä tämä johtuu?

Aiheuttaako aurinkosuojasi enemmän haittaa kuin hyötyä?

Aiheuttaako aurinkosuojasi enemmän haittaa kuin hyötyä?Aurinkosuojauksen määräykset muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää opettaa asiakkaille kunnollisesta ihon aurinkosuojauksesta. Lue Rhonda Allisonin SkinInc. lehteen kirjoittama ja Sari Tuomolan suomentama artikkeli aurinkosuojan hyödyistä ja haitoista.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Artikkelit